Você não está autenticado.

Anúncio

Arch Linux Brasil está precisando de sua colaboração para realizar o pagamento do domínio e do host, para colaborar, realizar doações via paypal.

Para mais informações: contato at archlinux-br.org.

#1 13/05/2022 04:34:46

Baugher346
Membro
Registrado: 13/05/2022
Mensagens: 8

Converse All Star Korting

Converse All Star Korting
22aprmay397.jpg

Lijkt dit je een patriottisch paar sneakers? Ze hebben de sterren en balken, maar die Old Glory-beelden worden hier eigenlijk een beetje gecamoufleerd door de kleurselectie en de introductie van enkele andere patronen in de vergelijking. Het resultaat is iets dat Converse "Rag Flag Calico" noemt, dat binnenkort zal verschijnen met de Converse All Star Dames uit de jaren 70 die wat extra gewicht heeft.

Wanneer heb je voor het laatst een Converse All Star Heren opgepikt? Deze nieuwste premium-editie maakt het zeker moeilijk om voorbij te laten gaan dankzij een bovenwerk van textiel dat een casual marineblauw en gebroken wit combineert, dat goed samengaat met de geheel witte tussenzool en neus. Converse All Star Korting oogjes contrasteren de look, en voor het geval je je zorgen maakt over een comfortaspect, voegt dit paar een gewatteerd voetbed toe aan de met canvas gevoerde inlegzool.

Het zou geen lente/zomer zijn zonder de verwachte toevoegingen van tye die aan onze favoriete bovendelen. Laat het maar aan Converse over, want ze hebben onlangs de Converse All Star Goedkoop in zowel hoge als lage edities uitgerust met een eenvoudige monochromatische tie-dye-look als onderdeel van hun "Tie Dye" -pakket. Het patroon past geweldig op de canvas silhouetten en elk paar krijgt een felroze of een elektrisch blauw dat zeker in het oog springt.

Offline

Rodapé do site